Steun ons project en maak deel uit van
onze materiële of financiële partners.

Om dit project te kunnen realiseren zoeken we partners die ons materieel en financieel kunnen/willen ondersteunen. Wat kan Team Jacques VZW uw bedrijf of instantie bieden? Heel wat!

Tijdens de voorstellingen zijn er programmaboekjes waarin logovermelding mogelijk is, maar ook de Facebookpagina van Team Jacques VZW met 1050 vind-ik-leuks kan een ideaal platform bieden om reclame te maken. Daarnaast hebben we een gloednieuwe website, bieden we vrijkaarten aan, is er mogelijkheid om naar de receptie te komen, er kan een out of the box reclamestunt bedacht worden, en nog veel meer. We verkopen verschillende soorten sponsorpakketten zodat er voor elk bedrijf of instantie een ideale formule bestaat. De verschillende pakketten kunt u raadplegen in onze sponsorfolder die verkrijgbaar is via de contactgegevens.

Wie bereiken wij? Jonge en grote gezinnen zijn onze voornaamste doelgroepen voor onze producties. Naast familie en kennissen van de cast verwachten we heel wat gezinnen die graag eens willen proeven van een avondje theater. Om tegemoet te komen aan de eisen van deze doelgroep hebben we een partnership met De Gezinsbond, waardoor we aan de leden van deze organisatie een mooie korting aanbieden.

Indien je interesse hebt om dit project te ondersteunen kan je steeds ons sponsorboekje opvragen door contact op te nemen met jakob@teamjacques.be.