Background Image
Cultuur voor jong en oud

Cultuur is van alle tijden en voor alle leeftijden. Het jongere publiek houdt zich graag creatief bezig en wil ook zoveel mogelijk proeven van de cultuur om zich heen. Daarnaast willen kinderen zichzelf ook creatief ontplooien door het actief beleven van o.a. de theater- en musicalkunst.

Educatief pakket

Bij iedere voorstelling wordt er een educatief pakket gemaakt. Hierin worden de thema's van de voorstelling op een creatieve manier aangeboden. De perfecte manier om de klas voor te bereiden op de voorstelling of nadien aan de slag te gaan met de onderwerpen.

Screenshot

Tot Later, de musical

“Tot later” speelt zich af in de wereld zoals wij die kennen en in de wereld van Jonas, die niemand van onze wereld ooit al bezocht heeft. Jonas overleed enkele jaren geleden na een ongeval. Nu is Jonas een pijnlijk gemis en vooral: een mooie herinnering. Hoe gaat de familie van Jonas om met het verlies van een dierbare? En ook… hoe gaat het daar in “die andere wereld”? Natuurlijk blikken Jonas en zijn dierbaren maar al te graag terug op zijn (veel te korte) leven in hun wereld.

Een muzikaal verhaal met een lach en een traan, gebaseerd op het taboedoorbrekende boek van Luc Descamps.

  • Aanbevolen leeftijd: 3e graad lagere school & middelbare school
  • Duur van de voorstelling: +- anderhalf uur, er is geen pauze voorzien

Download de infofiche

Onze voorstelling bij jou op school?

Heb je (praktische) vragen? Neem contact op met ons.

info@teamjacques.be